kas oled valmis kogema intiimsuse tõelist sügavust?

See kursus viib Sind ühendusse oma südamega, oma tõega. Sa lood ühenduse oma eluallikaga ja koged sügavat lõdvestust ja loomulikku õitsele puhkemist. 

kõlab tuttavalt?

kas oled ennast nii TUNDNUD

Välise infovoolu tohutus tulvas, kuidas naine peaks oma seksuaalsust väljendama, pole paljudel naistel kunagi olnud võimalust oma tõelise olemuse, oma südamega ühendust saada ja teadvustada, oma igatsusi ja sügavaid soove või julgeda neid väljendada. Selle asemel on automaatne harjumus kohaneda sellega, milline naine “peaks olema”. Karm tõde on see, et kui me ei ole ühendatud oma südamega, on meil kalduvus otsida seda armastust väljastpoolt ja tunda kohustust anda oma keha, et partnerile meeldida, et olla aktsepteeritud.

Me elame tulemustele ja eesmärkidel põhinevas keskkonnas, mis kandub üle seksuaalsusesse ja kui me ei saavuta oodatud tulemust, paneb see meid tundma, et me ei ole piisavad.

Ma soovin, et Sulle jõuaks sügavalt kohale, et Sa oled piisav, Sul ei ole midagi viga, Sul ei ole blokeeringuid, Sinu vajadused on olulised ja Sul on võimalik intiimsuses kogeda seda, mida Su süda igatseb.

kas sa tunned ennast mugavalt oma mugavustsoonis?

sa tead, et on midagi sügavamat, mida kogeda, aga sa lükkad koguaeg oma väljakutsega silmitsi seismist edasi…

Kire, õndsuse, rahulolu, ühenduse asemel, mida intiimelus kogeda igatsed, Sinu iha ei ärka, Sa tunned kohustust ja survet vahekorda astuda, naudingu asemel tunned tuimust või valu. Võib-olla tunned mõnikord pealiskaudset naudingut, kuid mitte seda, mida Su süda ihkab. Sügaval sisimas tead, et peab olema midagi enamat…

Intiimset rahulolematust kogevad igas vanuses naised. Olenemata sellest, kas oled oma intiimse teekonna alguses ja Sa pole kogenud naudingut, mida arvasid, et intiimsus pakub, või võib-olla oled nautinud intiimsust, kuid pikaajalise suhte ja lastega on see lihtsalt tagaplaanile kadunud või oled jõudnud menopausini, avastased, et Su keha on ühtäkki muutunud ja oled kaotanud intiimse sädeme ja iha.

sa ei ole üksi oma intiimsete väljakutsetega. 80%  naistest ülemaailmselt tunnevat seksuaalset rahulolematust

see ei pea niimoodi jääma

Kujuta hetkeks ette, et Sa elad elu omas tempos, võttes nii palju aega endale kui vajad, liikudes omas rütmis… Väärtustades oma intuitsiooni, järgides trendide asemel oma südant. Võtad aega olemiseks ja mitte pidevalt tegemiseks. Selle asemel, et kiirustada, saavutada, pürgida standardite täitmisele, teed pausi, hingad, aeglustad ja avastad oma olemuse, oma tõe ning lood ühenduse sisemise aususega.

Selle asemel, et kõigile teistele meeldida ja püüda olla “hea naine”, peatud, et kuulata iseennast ja väärtustada oma südamesoove.

Mis oleks kui mõne lihtsa muudatusega saaksid sa:

milline oleks Sinu elu KUI

Sa ei otsiks välist heakskiitu ja lubaksid endal olla autentselt Sina ise. Kus Sa kuulad iseennast, oma vajadusi, oma südant, oma intuitsiooni. Mitte kellegi teise. Sisemine ausus on intiimse naudingu alustalaks. 

Kas Sa igatsed olla lihtsalt Sina ise, ühenduses oma südamesoovidega, teades, et Su vajadused on olulised, tunda ennast mugavalt nende väljendamisel ja mitte tunda liigselt nõudlikuna seda tehes? Kas Sa soovid olla kuulatud, mõistetud, et Sa saaksid kogeda intiimset ühendust, mis baseerub armastusel ja ekstaasi sügavusel, mis on Sinu loomuses? See teekond algab Sinust, ühendudes iseendaga.

kas oled valmis seda kõike kogema?

mina olen seda kogenud ja SINA saad ka!

Ma ei olnud väga pikalt ühenduses oma kehaga, südamega, vajadustega ja kaugel intiimsest rahulolust. Ma kas vältisin igasugust intiimsust või teesklesin, et meeldida, kuulamata oma keha. Intiimsus oli ebamugav ja ma tundsin, et ma ei ole naisena piisav.

Aga ma  soovisin olla “normaalne”. Tundus, et kõik mu ümber naudivad seksuaalsust, et see on midagi nii loomulikku. Ma ei teadnud aga kuidas lahendusi leida. Terapeutide nõuanded ei aidanud ja alternatiivsed kursused tegid rohkem kahju kui toetasid. Siiski otsides aktiivselt vastuseid, hakkasin tasapisi taipama seksuaalsuse sügavusi ning kogema endalegi uskumatuid naudinguid. Minu teekond rahulolu leidmisel ei olnud kindlasti lineaarne. Põhiline viga, mida ma tegin, oli kuulata teisi, mitte iseennast. 

Täna saan käe südamele panna ja öelda, et kogen intiimset rahulolu. Ma tõesti ei osanud isegi unistada sellest, mida kogen. Olen endiselt teekonnal, teen vigu, kukun tagasi vanadesse mustritesse,  ja tunnen, et  nii palju on veel avastada. Kuid ma tean, et õndsus on igaühe jaoks kättesaadav ja see ei pea olema pikk ja väljakutseid pakkuv teekond, kui keskendud olulisele. 

Olen Sinu jaoks olemas, et toetada sind Sinu teekonnal.

kursus

See kursus ei ole pelgalt naudingu avastamine. Selle kursuse eesmärk on ühenduse loomine iseendaga, oma kehaga, oma südame ja hingega, et kogeda rahulolu tõelisi sügavusi. 

mis oleks kui mõne lihtsa muudatusega saaksid sa:

kursuse PROGRAMM

ESIMENE moOdul 

sisemine ausus & Ühendus intuitsiooniga

Sinu teekond algab sügava sisevaatlusega, iseendaga ühenduse loomisega, sisemise aususe äratamisega, tuues valgust ja taipamisi, sinna, kus Sa ennast täielikult ei aktsepteeri ja vastu ei võta .

Sa saad ühenduse oma päris soovidega ja teadvustad oma piire. Sa õpid kuulama oma keha ja sisemist tarkust. 

teine moodul

Sensuaalsus igapäevaelus

Selles moodulis õpid Sa, kuidas elada igapäevaelu teadlikult, kuidas prioritiseerida aega iseendale ja tuua rohkem naudingut igapäevaellu. Elu võib meile visata pidevaid väljakutseid, siin õpid Sa kuidas neisse lõdvestuda ja nautida ka kõige tüütumaid kohustusi! Sa märkat otsest ja suurt mõju kuidas seejärel Sa väga loomulikult hakkad rohkem nautima ka intiimsust. 

Kolmas moodul

jooga

Jooga praktika aitab Sul kogeda praegust hetke, ainukest aega, kus on võimalik kogeda tõelist rahuldust. Praktikad aitavad Sul rahustada meelt, ja hallata seda situatsioonides, kus ta intiimsetel hetkedel rändab igapäeva kohustuste juurde, mis takistavad Sul kogemast naudingut. Praktikad toetavad ka ühenduse loomist oma kehaga, äratavad sensuaalse energia ja tõstavad Su tundlikkust, et saaksid kogeda naudingut täiesti uutel tasanditel. 

neljas moodul

kaunis keha

Selles moodulis taastad Sa sõbraliku ja hooliva suhte oma kehaga, jõudes sügavasse enese aktsepteerivusse. Fookuseks on südame avamise praktikad, et tunneksid ja kogeksid hoolivust ja armastust enda ja oma keha vastu. 

viies moodul

sulandumine sensuaalsusesse

Selles moodulis vabastad ja lased lahti kõikidest psühholoogilistest alateadvuse piirangutest, mis suruvad alla Sinu sensuaalsuse ja seksuaalsuse. Naise seksuaalsus on varjutatud tohutu häbi ja süütundega, vajadusega olla “hea naine”, mis surub alla sensuaalsuse vaba väljenduse. Selles moodulis lubad Sa endal nendest mõttemustritest lahti lasta, et tunda enda metsiku seksuaalsuse väljendamises ennast täiesti vabalt!

kuues moodul

seksuaalenergia Äratamine

Selles moodulis õpime, kuidas aktiveerida ja äratada seksuaalenergia oma kehas. Kui Sa tunned, et Sa ei olegi kunagi väga sügavalt sellega ühenduses olnud, või oled ühenduse kaotanud negatiivsete kogemuste, igapäevaelu stressi, pikaajalise suhte või küpse ea tõttu, need praktikad äratavad Su intiimse energia ja lubavad Su allikal vabalt voolata! 

seitsmes moodul

Kogu keha orgasmid

Viimases moodulis laseme lahti kõikidest piirangutest, mis raamistikku Sa naudingu pannud oled ja sukeldume rahulolu sügavustesse, lubades endal tunda rohkem ja avarduda kaugemale sellest naudingust, mida Sa täna koged. 

kuidas see toimib

01

liitu 

Pane ennast kursusele kirja ja saad ligipääsu video, audio ja kirjalikele materjalidele, mis on jaotatud 7 selgeks mooduliks.

02

kogukond

Saad ligipääsu Telegrami grupile, kus saad jagada, küsida, arutada ja saada tagasisidet nii minult kui teistelt naistelt. 

03

tugi

Ma vastan alati isiklikult kõikidele Su küsimustele, kas Telegrami grupis või kui eelistad, siis privaatselt Telegramis või e-mailiga.  

04

naudi!

Ma innustan Sind aktiivselt osa võtma ja praktikaid TEGEMA, et näha PÄRISELT tulemusi. Sul on piisavalt aega, et liikuda omas tempos ja nautida teekonda! 

tagasiside

lisaks saad järgnevad boonused

Intiimne
suhtlus

Kasuta seda juhendit, et leida viis, kuidas harmooniliselt kommunikeerida oma tõelisi vajadusi oma partnerile, ilma, et riivaksid ta tundeid ja saaksid viia oma intiimse dünaamika uuele tasandile.

Intiimne
Massaaž

Soovid pakkuda oma partnerile sensuaalset puudutust? Kasuta neid õpetusi, et saaksite mõlemad seda kogemust sügavuti nautida!

kinkides
armastust

Kui sa tunned, et oled oma südamega ühenduse loonud, kasuta seda audiopraktikat, et jagada oma ilusat armastust isegi väljakutsuvates situatsioonides, et avardada oma aktsepteerivuse, alistumise ja tõelise sügavuse kogemust.

Kursuse kogemused

jaa, ma tahan seda kõike kogeda kui palju see MAKSAB?

kui sa täna liitud 

saad lisaks videokursusele osaleda kolmel otsekohtumisel

  • 1. november 18.00-20.00 
  • 8. november 18.00-20.00
  • 15. november 18.00-20.00

lisaks saad ligipääsu naiste Telegrami grupile

Kui soovid kursust läbida täiesti anonüümselt, siis online kursus on terviklik ning saad seda ka iseseisvalt kodus läbida ning minuga saad suhelda ka privaatselt e-maili teel. Otsekohtumised ja Telegrami grupp loovad kursusele lisaväärtuse. 

LIITU TÄNA VAID

TASUDES

KOLMES OSAS

90€

TASUDES

ÜHES OSAS

270€

30 päeva

RAHA TAGASI GARANTII

LIITU TÄIE SÜDAMERAHUGA, ET KUI SA TUNNED, ET NEED PRAKTIKAD EI VII SIND LÄHEMALE ISEENDALE JA ÕPETUSED EI VII SIND TAIPAMISTENI, SAAD OMA RAHA TAGASI 

MINA OLEN KAROLIN 

holistilise seksuaalsue koolitaja ja joogaõpetaja

Minu südamemissiooniks  on saanud tervikliku seksuaalse heaolu hariduse ja iidsete joogaõpetuste jagamine ning teaduse integreerimine iidse tarkusega.

  • 2008 alustasin iidsete idamaade seksuaaltarkuste õppimisega
  • 2014 alustasid klassikalise jooga õpetamist kaasasutades Atma Joogakooli, kus edastame põhjalikku 5-aastast õppeprogrammi
  • 2017. aastal alustasin  holistiliste seksuaalsuse koolituste läbiviimist Kolumbias ja seejärel Eestis 
  • 2019. aastal esitlesin enda peal tehtud  teadusuuringut koostöös Dr Jim Pfausiga oma orgasmidest Rahvusvahelise Seksuaalakadeemia teaduskonverentsil.
  • 2022. aastal omandasin magistrikraadi kliinilises seksuoloogias ja paariteraapias.
  • Samal aastal avaldati koostöös dr Pfausiga ajakirjas Journal of Sexual Medicine artikkel minu orgasmide kohta.

Kursus, mille olen kokku pannud, põhineb minu enda kogemustel, mida kinnitavad teaduslikud uuringud,  idamaade tarkustel ning on inspireeritud ka sadade naiste kogemuslugudel, mida kursustel ja eravastuvõttudel kuulnud olen. 

sageli esitatud küsimused

Jaa, absoluutselt! See kursus keskendub Sinu seksuaalsuse äratamisele ja hõlmab individuaalseid praktikaid, mida iseseisvalt teha!

Mitmed naised on liitunud kursusega selle murega. Nad on jagadnud, et hakates tegema praktikaid ning kogedes seeläbi muutusi iseendas, avaneb ja muutub uudishimulikuks ka nende partner ning on valmis võtma ka omapoolse vastutuse intiimelu parandamiseks. 

Jaa, selle  kursuse eesmärk on luua ühendus oma südamega, tervendada suhteid oma kehaga ning pehmelt ja turvaliselt äratada sügava intiimne nauding. On oluline tunnetada oma piire, osata öelda “ei” ja mitte kaasa teha ühtegi praktikat, milleks Sa valmis ei ole. Kui tunned, et vajad täiendavat lisatuge, olen Sinu jaoks igal sammul olemas.

Selle kursuse eesmärk ei ole olla järgmine kohustus tegemiste nimekirjas, peale mida midagi saavutada. Pigem on see võimalus võtta paus ja aega iseendale. On oluline mitte ainult teadvustada, vaid ka isikliklut kogeda, et kui pühendada aega iseendale,  väärtustad ennast, võtad aega olemiseks, puhkamiseks, taasühendamiseks oma südamega, suudad palju paremini hakkama saada ja sügavamalt kogeda kõiki teisi tegevusi.  Selle kursuse tegemiseks on oluline leida oma rütm, kiiret pole. Esialgu piisab kasvõi 10-15 minutist, mida regulaarselt endale pühendad, et kursuse mõjusid kogeda. Tasapisi õpid lõdvestuma ja enda aega rohkem väärtustama ning saad siis ka pikemalt praktikatesse sukelduda. 

Jaa, absoluutselt (eeldades, et Sa oled valmis oma seksuaalsusega tegelema) Kas oled oma seksuaalse teekonna alguses või oled jõudnud kuldsesse küpsesse ikka, eluallikas on iga naise sees olemas. Selle kursuse eesmärk on viia iga naine ühendusse oma sensuaalsusega, olenemata, kus Sa oma eluteekonnal oled. 

naiste kogemused

Mõju ulatub kaugemale!

Kõik see asi on väga väärt. Sinu loodud veebikeskkond on täiesti ideaalne viis õpetada naisi. Mind teeb rõõmsaks, kui teen midagi enda jaoks läbi nende õpetuste.

Ma lendan oma töökohal ringi, see tunne on väga hea. See tulebki kaasa sellest, mis toimub sinu kodus. Selle kursuse mõju ulatub kaugemale kui minu isik, minu kodu, see läheb minuga kaasa igale poole. Selle üle ma olen kõige rohkem õnnelik.

-Paula

Olen palju lõdvestunum!

Leian, et kogu info oli väga kasulik, huvitav, mõtlemapanev ja silmiavav. Ma ei arvanud, et tegelikult on veel nii palju asju, mida ma ei tea. Tunnen, et olen palju lõdvestunum ja vabam. Pingesolek on asendunud rahuga ja enda aksepteerimisega.Videokeskkond on ilus ja inspireeriv, videod on kvaliteetsed ja sisukad. Super-rahul. Naistena me nõuame endalt nii palju ja unustame ära kõige tähtsama – iseenda. Kursus asetas fookuse endale, võimaldas end näha jälle väeka ja võimsa naisena, saada endaga kontakti. Lõpuks olen taibanud endalt küsima hakata, et mida mina tahan ja kuidas mul hea on. Kursus avardas minu maailmapilti sellest, mis kõik veel võimalik on, kui ma ennast piirangutest vabaks lasen.

– Liisa

Koguaeg on iha! 

Muutunud on see, kuidas ma oma meest imetlusega näen. See on tekitanud olukorra, kus koguaeg on iha! Sain taas endaga kontakti ja äratasin leegitsema kire oma kalli kaasa vastu. Mul oli probleem ülemise poolkeha ja alumise poolkeha harmooniasse viimisega! Ka energeetika on  muutunud, olen kogenud energeetilist orgasmi, ilma mitte-mingi füüsilise stimuleerimiseta, pigem just otsa vaatamise ja õrnade paitustega selja piirkonnas keris niimodi, et keris korralikult! Tänud Sulle selle teekonna eest!

– ülle

Sügavus mida soovisin!

Midagi on täiesti teistmoodi minu ja partneri seksuaalelus. Naudin enda keha palju rohkem. Mõtlen vähem, lihtsalt olen ja naudin enda olemist/olemust. Ma märkan, kuidas end vaatan, kuidas olen mängulisem, muretum, õnnelikum. Tunnetan oma keha sügavamalt. Olen rohkem kohal ja südames. See sügavus, mida soovisin, kogen seda nüüd tasapisi uuesti.

– kadi

Kõik see toimib! 

Väga super koolitus! Alguses ei osanud midagi oodata, kõik see toimib mida Sa teed! Mis on erinev- saan nüüd iga vahekorraga orgasmi! Ja väga kiiresti, isegi eelmängu ei ole vaja! Pigem peab ennast tagasi hoidma! Väga äge, tore et Sa teed sellist asja!

– Sigrid

Kus ma enne olen olnud?

See on lihtsalt imeline, kui paljudes asjades ma selgusat sain! Tekib lihtsalt küsimus, kus ma enne olen olnud? Olen väga väga rahul ja õnnelik, et kursusele jõudsin! Videokeskkond super kenasti loodud, nii hästi põhjalikult korraldatud kõik! Aitähh Sulle veelkord!

– Katrin

vaigistades oma seksuaalsuse vaigistad Sa ISEENDA

Intiimse naudingu vaigistamine avaldab kaugeleulatuvat mõju teie ka Sinu vaimsele ja füüsilisele heaolule. See on allikas, mis toidab ja annab energiat kogu Su olemusele. Oma seksuaalsust alla surudes surud alla oma intuitsiooni, oma hääle, enesekindluse, kaastundevõime, loovuse, motivatsiooni ja sisemise tasakaalu…

Läbi aegade on naistele peale surutud erinevaid standardeid, milline peaks olema naise seksuaalsus, mis on takistanud naistel loomast ühendust oma individuaalsete vajaduste, ihade ja südamesoovidega, juurutades naistes uskumust, et nad on katki, ei ole piisavalt, või peaksid ennast muutma. Naised on õppinud oma soove alla suruma ja tegema seda, mida partner – ja sageli ka ühiskond – tahab.

See kursus kutsub Sind kehtestama omaenda standardit, avastama enda sees olevat tarkust, et taasühenduda oma alasti tõega, et saaksid tunda ennast kergelt ja oma sensuaalsust täielikult ja vabalt väljendada. 

Sinu keha kuulub Sulle ja äratades oma naudingu, saad tagasi vabaduse olla see, kes Sa tegelikult oled, olla ühenduses oma sisemise intuitsiooni ja tarkusega ning väljendada end nii, nagu õigeks pead.

Iga naine on eriline ja nii ka tema seksuaalsus. Mis on ühe naise jaoks meeldiv, ei pruugi seda olla teise jaoks ja vastupidi. Pole olemas õiget ega valet seksuaalsust. Oleme naistena õiged just sellistena nagu me oleme.

Paljude naiste jaoks on seksuaalsus uinunud olekus. Mõned pole kunagi orgasmi saanud, mõne jaoks on seks valulik või lihtsalt tuim tegevus. Paljude jaoks on seksuaalsus jäänud tagaplaanile igapäevaelu kohustuste tõttu või kirg on kadunud pikaajalises suhtes, palju on ka ebameeldivaid, ebamugavaid või sügavamaid traumaatilisi kogemusii. Kuid see ei pea nii jääma.

lihtsate praktikatega on võimalik äratada oma seksuaalsus ja kogeda naudinguid, mis sa arvad, ei ole sulle kättesaadavad

registreeri täna kõigest

tasudes

kolme osamaksega

90€

tasudes

ühe maksega

270€

30 päeva

RAHA TAGASI GARANTII

LIITU TÄIE SÜDAMERAHUGA, ET KUI SA TUNNED, ET NEED PRAKTIKAD EI VII SIND LÄHEMALE ISEENDALE JA ÕPETUSED EI VII SIND TAIPAMISTENI, SAAD OMA RAHA TAGASI 

Scroll to Top