Esinemised & meedia

Olen üles astunud mitmetel festivalidel, konverentsidel ja minu unikaalseid avastusi ja kogemusi seksuaalsuses on kajastatud ülemaailmselt maailma suurimates meedia kanalites.  

viies naudingut uutele tasanditele AVARDA, KOGE & AVASTA naudingu SÜGAVUSI

Läbi pika ja põneva isikliku teekonna, soovides kogeda intiimset naudingut, jõudsin ma unikaalse võimeni saada hetkelist orgasmi, igal ajal, igas kohas ja kogeda seda niikaua kuni ma soovin. Ma olen seda näidanud nii mitmetes otsesaadetes kui ka sündmustel. 

Et tõestada seda harukordset võimet, tegin koostööd maailma tippteadlase Dr Jim Pfausiga. Laboratoosetes tingimustes mõõtsin erinevate hormoonide taseme muutumist veres enne ja pärast oma hetkelisi orgasme ning sain kinnitust, et mu minu kogetud orgasmid on võrdväärsed füüsilise stimulatsiooniga kogetud orgasmidega.  

See uuring on avaldatud teadusartiklina The Journal of Sexual Medicine’s. Koostöös Dr Jim Pfausiga  tegin ma sellest uuringust ka ettekande Rahvusvahelise Seksuaaluuringute Akadeemia konverentsil, kus esitlesin oma tulemusi valdkonna ekspertidele.  

Minu kogemused ja see uuring on saanud üleilmset kajastust ning inspireerinud inimesi avardama oma arusaama naudingutest ja murdnud intiimse naudinguga seotud piiritletud müüte. 

Vaata ITV This Morning saadet siit

minu ETTEKANDED

“Ma ei ole piisav” mõttemustri mõju intiimsele rahulolule

See ettekanne uurib tänapäeva laialt levinud ja sügavalt juurdunud tunnet “Ma ei ole piisav” ja selle mõju naiste intiimsele heaolule. Pidev rahulolematus ja võrdlemine, et on vaja olla parem, tegutseda efektiivsemalt, saavutada rohkem, enesekriitika ja ensele hinnangu andmine on enamus naiste igapäevaseisund. Samal ajal on naiste seksuaalne rahulolu kogu maailmas murettekitavalt madal. Ja mõju ei ole ainult individuaalne või partnerlussuhte tasandil, vaid see mõjutab laialdasemalt kogu ühiskonda. Naise seksuaalsuse allasurumine on tema hääle allasurumine. On aeg, et naisi kuuldakse ja väärtustatakse ning see ettekanne vastab ka praktiliselt, kuidas selle eesmärgi suunas samme astuda.

Suur O

Selles ettekandes paljastan suure O maagia ja saladuse. Hoolimata seksuaaluuringute suurest tõusutrendist viimastel aastatel, pole teadusringkondades endiselt üksmeelt orgasmi täieliku mõistmise osas. Lisaks on palju lünki selles, mida leidub idamaade filosoofiates, inimeste isiklikes kogemustes ning teaduslikult mõõdetud ja kvantifitseeritud osas. See loeng uurib orgasmi müsteeriumi ja maagiat, selle tähtsust seksuaalses rahulolus ning erinevate orgasmiaistingute erinevusi ning nende mõju meie isiklikule ja suhete heaolule.

Viagra naistele, mis päriselt toimib

Stephen Hawking, kes on valgustanud meid arusaamadega universumi, aja ja ruumi sügavustest, on tunnistanud: “Naised on täielik mõistatus.” Ja nii on see paljude meeste jaoks.

Paljud mehed püüavad siiralt ja annavad endast parima, et mõista oma partnerit ja viia ta sügavate naudinguteni. Kuid vaatamata nende pingutustele, tulemusteta, kaotades enesekindluse. Selles ettekandes esitlen naise seksuaalsuse keerukust ja muutlikku olemust ning anna vastuse, kuidas iga naist naudingute tippu viia. 

Teekond läbi sensuaalse maastikku

Nii nagu meil on erinevad isiksused, huvid, füüsiline välimus, räägime erinevaid keeli, on meil igaühel ka oma individuaalne seksuaalsus. Teatud standardiseeritud domineeriv arusaam aga varjutab ja pärsib meie individuaalsuse väljendumist ning sunnib meid sageli seksuaalsuses käituma nii, nagu “me peaksime”. Lisaks võime projitseerida oma vajadusi ja soove ning pimesi eeldada, et partner on samal lainel. See ettekanne uurib seksuaalsete väljenduste mitmekesisust ja seda, kuidas viia erinevad individuaalsed seksuaalsused kokku harmoonilise intiimse suhtluse kaudu.

mina olen karolin holistilise seksuaalsuse koolitaja ja joogaõpetaja

Minu missiooniks on saanud edastada holistilist seksuaalharidust. 

Ma ei olnud varasemalt ausas ühenduses iseendaga ega teadnud kuidas intiimsust nautida. Mulle näis, et ma olen ainuke, kellel on selline väljakutse…

Ma tahtsin seda muuta, aga profesionaalsete terapetudie nõu ei aidanud, populaarsed alternatiivsed intiimsuse kursused tõid rohkem kahju kui kasu. Mu teekond oli kirju ja käänuline, et mõista naise intiimse rahulolu sügavusi. Kuid ma jõudsin selliste õndsust tekitavate seisunditeni, millest ma ei osanud unistadagi. Jagades oma lugu erinevates kontekstides, sain ma innustust kuulajatelt hakata läbi viima kursuseid, et murda intiimsusega seotud müüte ning väestada nii naisi kui mehi kogema tõeliselt sügavat ja rahulduspakkuvat intiimelu.  

Ma olen kuulnud sadu lugusid inimeste kõige intiimsematest väljakutsetest ja mõistnud, et kahjuks intiimne rahulolematus ei ole harv, vaid murettekitavalt levinud. Ja selle mõju osutub oluliselt kaugemale magamistoast. 

tagasiside

Lae pilte alla

FOTOD: Annika erik @art_of_mantra

Päring

Kui sul on tulemas konverents, festival, otsid podcasti või saatekülalist või Sul on teisi koostöö ideesid, siis võta ühendust! Rõõm Sinu ideest kuulda! 

Scroll to Top